آیا می توانید عایق رطوبتی خود را DIY کنید؟


طرفداران The Block چالش‌هایی را که بازسازی‌کنندگان می‌توانند هنگام تلاش برای عایق‌آب‌سازی DIY با آن مواجه شوند، درک خواهند کرد. از رعایت الزامات مجوز ساختمان، تا اطمینان از مطابقت عایق رطوبتی با استانداردهای استرالیا، عایق رطوبتی رانا کیمیا فام بیشتر از آنچه فکر می کنید وجود دارد و این ممکن است زمینه ای باشد که در آن بهتر است کار را برون سپاری کنید.
سایت ما یک وبسایت مقالات مفید آموزشی می باشد. جهت استفاده از مطالب در وبسایت خود می توانید با ذکر منبع اقدام نمایید.

آیا می توانید عایق رطوبتی خود را DIY کنید؟


استفان می‌گوید اگر قصد دارید خودتان را انجام دهید، مطمئن شوید که دقیقاً متوجه شده‌اید که چه چیزی در آن دخیل است و نوع محصولی که نیاز دارید. او می‌گوید: «محصولات ضد آب وجود دارند که به راحتی از فروشگاه‌های سخت‌افزار در دسترس هستند، اما ممکن است به اندازه کافی خوب نباشند. برای درک محصول و نحوه استفاده از آن باید آموزش های مناسب را انجام دهید. شما نمی توانید از برخی از این محصولات بدون آموزش استفاده کنید - برای مثال ممکن است غشاء در ضخامت خاصی اعمال شود.
استفان نکته دیگری هم دارد. اگر به تنهایی این کار را انجام می دهید، از شرکت های معتبر برای منبع اطلاعات استفاده کنید. به عنوان مثال، اگر دنبال آموزش های آنلاین هستید، به وب سایت های نام های بزرگتری که تجهیزات عایق رطوبتی تولید می کنند سر بزنید (او صنایع Gripset را به عنوان نمونه پیشنهاد می کند).
عایق رطوبتی رانا کیمیا فام در مقابل عایق رطوبتی یا ضد آب بودن چیست
عایق رطوبتی رانا کیمیا فام در مقابل عایق رطوبتی یا ضد آب بودن چیست
می گویند شیطان در جزئیات است. آنها همچنین می گویند که عایق رطوبتی برابر با عایق رطوبتی رانا کیمیا فام است. خوب، نه لزوما. همه چیز به عملکرد آن، نوع زمینی که قرار است ساختمان روی آن ساخته شود و سطح آب زیرزمینی بستگی دارد. در زیر ما پیشنهاد می کنیم که کدام راه حل در یک مورد خاص کار می کند و همچنین از کدام عایق پایه و چرا باید استفاده شود.
عایق رطوبتی عمودی و افقی
هر خانه، صرف نظر از اندازه و شکل، باید در برابر رطوبت محافظت شود. موضوع کلیدی که در طراحی خانه باید بررسی شود، نوع عایق رطوبتی است. تعیین می کند که کدام راه حل های تکنولوژیکی و مواد ممکن است اعمال شود.

عایق رطوبتی رانا کیمیا فام فونداسیون را می توان به دو نوع اساسی تقسیم کرد. اولین مورد عایق افقی است. هدف آن محافظت از جسم در برابر آب بدون فشار (عمدتاً آب باران) یا در برابر به اصطلاح کشش مویرگی (کشیدن رطوبت از دیوارها و انتقال آن به سمت بالا به دیوارهای ساختمان) است.
نوع دیگر عایق رطوبتی عمودی است. برای محافظت از پایه ها از سمت زمین استفاده می شود. در این حالت، لایه عایق روی دیوار پایه گذاشته می شود و علاوه بر آن با مواد عایق حرارتی پوشانده می شود.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *